Schoonheidsspecialist Niveau 3 Versneld

Schoonheidsspecialist Niveau 3 Versneld met erkend branchediploma

In slechts enkele maanden schoonheidsspecialist worden inclusief een erkend branchediploma? Wij zorgen ervoor dat je volledig klaargestoomd wordt om een gediplomeerde schoonheidsspecialist te worden. Deze opleiding is vooral gericht op de praktijk en je zult de theorie van ons ontvangen om thuis alle ins en outs te leren! Ook belangrijk om te weten is dat de opleiding slechts 6 maanden duurt en je kunt je daarna ook gelijk aansluiten bij brancheorganisatie ANBOS.

Wat leer je?

Wij zullen jou van A tot Z leren wat nodig is om een professionele schoonheidsspecialist te worden. Van gezichtsbehandelingen tot massages, ontharen, pedicures en ga zo maar door! Tijdens onze praktijklessen zullen onze ervaren en professionele docenten jou meenemen in de wereld van een schoonheidsspecialist. In de theorieboeken leer je alles over de huid, de verschillende huidtypen, ontharing en wat er allemaal bij komt kijken. Kom je er niet uit met de theorie thuis? Dan staan wij altijd voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Binnen 6 maanden slagen en een erkende opleiding in the pocket! Doorgroeimogelijkheden

Atres Center leidt op volgens de gestelde branche eisen. Wij zullen binnen 6 maanden jou helemaal klaar maken om direct aan de slag te gaan! Hoe kan dat zo snel? De theorie zul je thuis bestuderen en tijdens de lessen zullen we wat jij thuis geleerd hebt in de praktijk brengen. Hierdoor kan jij zo snel mogelijk aan de slag in de beautybranche.

Doorgroeimogelijkheden

Wil je doorgroeien naar MBO Niveau 4?  Wij bieden ook specialisaties aan namelijk Acne en Elektrisch ontharen. Meer info? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor Atres Center?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. 

 

 

Atres Center:

Andere opleiders: